We bantuan donya akeh wiwit 2003

Babagan awake dhewe

Fengshun Group punika perusahaan klompok gedhe-scaled nggabungaken industri bangunan lan engineering hiasan, materi anyar, lalu lintas trek, electronics, piranti medis, lsp Minangka perusahaan inti saka klompok, Jiangsu Fengshun New Material Technology Co., Ltd. wis located ing Liyang, zona tengah Yangtze Delta - wilayah paling dinamis ing China, lan Wuxi Wisata Nasional & Holiday Resort ing wétan sawijining. Kanthi railway jejer, bandara. port lan dalan, wis kauntungan geografis penting. Perusahaan spesialisasi ing produk kayata panel honeycomb, panel corrugation, panel aluminium, panel plastik aluminium, panel aluminium, etc. Mulane, perusahaan punika perusahaan terpadu nggayuh bisnis ing ngrancang, produksi uga instalasi. produk kita terus bareng luwih ing pasar domestik lan padha wis didol jaban rangkah. Perusahaan wis liwati ISO9001, ISO14001 lan sertifikat sistem OHSAS18001. Ing 2008, iki dianugerahi minangka kontrak-ngurmati lan perusahaan iman-tetep dening Pemerintah Jiangsu Rakyat Provinsi.

layanan

  • banget kualitas

    banget kualitas

    Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.
  • nggawe niat

    nggawe niat

    Perusahaan migunakake sistem desain majeng lan nggunakake majeng ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional Manajemen.
  • tim technical kuwat

    tim technical kuwat

    We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
Tampilan Online Chat!