We bantuan donya akeh wiwit 2003

Babagan awake dhewe

 Fengshun Group punika perusahaan klompok gedhe-scaled nggabungaken industri bangunan lan engineering hiasan, materi anyar, lalu lintas trek, electronics, piranti medis, lsp Minangka perusahaan inti saka klompok, Jiangsu Fengshun New Material Technology Co., Ltd. wis located ing Liyang, zona tengah Yangtze Delta - wilayah paling dinamis ing China, lan Wuxi Wisata Nasional & Holiday Resort ing wétan sawijining. Kanthi railway jejer, bandara. port lan dalan, wis kauntungan geografis penting. Perusahaan spesialisasi ing produk kayata panel honeycomb, panel corrugation, panel aluminium, panel plastik aluminium, panel aluminium, etc. Mulane, perusahaan punika perusahaan terpadu nggayuh bisnis ing ngrancang, produksi uga instalasi. produk kita terus bareng luwih ing pasar domestik lan padha wis didol jaban rangkah. Perusahaan wis liwati ISO9001, ISO14001 lan sertifikat sistem OHSAS18001. Ing 2008, iki dianugerahi minangka kontrak-ngurmati lan perusahaan iman-tetep dening Pemerintah Jiangsu Rakyat Provinsi.
Tim: Perusahaan nggugu Yahoo manungsa basis kanggo nyinauni menyang narik kawigaten lan latihan saka bakat. Kita wis latihan profesional Manajemen lan aspectsregularly technical kanggo Saff ing. Ayo Staff apa sawetara tantangan lan opporunities kanggo poto-expressionwork, nalika terus kanggo nambah sistem Assessment kinerja supaya olahraga kesadaran automation Staff, mbangun munggah inisiatif lan tanggung jawab sing kanggo mbentuk apik profesionalisme lan tim roh.


Tampilan Online Chat!