We bantuan donya akeh wiwit 2003

Aluminium logam campuran Panel Ceiling

Short Description:

Introdcution: The aluminium panel nggunakake 1100H24,3003H24, piring aluminium, lan sing sêmbar fluorocarbon bius utawa umpluk. Ing werna sing macem-macem lan wis akeh ciri kayata bobot cahya, lingkungan Proteksi, kualitas apik saka Fireproofing lan proofiong demp, awet terus werna lan gampang kanggo wisuh, etc. produk bisa kawangun mung siji operasi wektu, lan ana macem-macem jinis Panel karo wangun Gamelan. Iku trep kanggo nginstal, mbusak, lan njaga karo nggoleki katon ...


Detail produk

Tags Product

Introdcution:

Ing aluminium alloy panel nggunakake 1100H24,3003H24, piring aluminium, lan sing sêmbar
karo fluorocarbon bius utawa umpluk. Ing werna sing macem-macem lan wis akeh ciri kayata
bobot cahya, lingkungan Proteksi, kualitas apik saka Fireproofing lan proofiong demp, awet terus
werna lan gampang kanggo wisuh, etc. produk bisa kawangun mung siji operasi wektu, lan ana
macem-macem jinis Panel karo wangun Gamelan. Iku trep kanggo nginstal, mbusak, lan njaga
karo katon nggoleki.

aplikasi:

Sampeyan bisa Applied digunakake ing bandara, aula
stasiun
panggonan, hotels, kabeh jinis panggonan rekreasi, lan ing
ngarep. Iku materi hiasan modern becik 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!