Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2003

Tentang Kami

Fengshun Grup mangrupakeun perusahaan Grup badag-diskalakeun integral tina industri wangunan jeung rékayasa hiasan, bahan anyar, lalulintas lagu, éléktronika, alat médis, jsb Salaku perusahaan inti grup, Jiangsu Fengshun Anyar Bahan Téhnologi Co., Ltd. ieu lokasina di Changzhou, zona sentral di Yangtze Delta - aréa paling dinamis di Cina, sarta Wuxi Wisata Nasional & Libur Resort nyaeta on wétan na. Jeung kareta padeukeut, bandara. port na jalan raya, mibanda kaunggulan geografis pamingpin. Pausahaan specializes di produk kayaning panel sayang madu, panel corrugation, panel aluminium, panel plastik aluminium, panel siling alloy aluminium, jsb Ku sabab eta, parusahaan mangrupa perusahaan terpadu pursuing bisnis di ngarancang, produksi ogé instalasi. produk urang tahan dibagikeun luhur di pasar domestik jeung maranéhna geus dijual luar negeri. Pausahaan kaliwat ISO9001, ISO14001 jeung sertifikasi Sistim OHSAS18001. Taun 2008, éta dileler salaku kontrak-honoring na perusahaan iman-tetep ku Pamaréntah Jiangsu Rahayat Propinsi.

jasa

  • kualitas alus teuing

    kualitas alus teuing

    Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.
  • nyiptakeun niat

    nyiptakeun niat

    Pausahaan migunakeun sistim design canggih tur pamakéan canggih ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional manajemén.
  • Tim teknis kuat

    Tim teknis kuat

    Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!